3a divisió FEF

A la venda les entrades del ‘play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF

Ja es poden comprar a la web de la FCF les entrades per les dues semifinals (Olot-Sant Andreu i San Cristóbal-Girona B) a un preu de 10€

La Federació Catalana de Futbol ha posat aquesta tarda a la venda les entrades de les dues semifinals del play-off d’ascens a 2a divisió FEF, que enfrontaran per una banda l’Olot i el Sant Andreu (dissabte, 18h) i per l’altra el San Cristóbal i el Girona B (diumenge, 18h) al municipal de Can Rosés a Rubí. Les entrades, que es poden adquirir a través de la pàgina web de la FCF, tenen un cost de 10€ (10,9€ incloent les despeses de gestió) i s’ha d’escollir el sector d’una de les dues aficions, i és que la federació ha avisat que no es permetrà l’entrada d’aficionats del rival a la zona reservada per una afició en concret. El límit d’entrades que es poden comprar és de sis i cada sector de l’afició disposa d’un total de 750 entrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)