2a divisió FEF

Xavi Ferrón no continuarà a l’Olot

2a divisió FEF. El conjunt de la Garrotxa dona per acabada la segona etapa de l’altempordanès a l’entitat (31 partits, tres dianes)

L’Olot ha anunciat la segona baixa de cara a la propera temporada a segona FEF. Els garrotxins donen per acabada la segona etapa de Xavi Ferrón a l’entitat després de la seva arribada l’estiu passat per ajudar a complir l’objectiu ambició d’ascendir. El figuerenc ha tingut un paper important dins l’equipe, sobretot amb Albert Carbó a la banqueta, però ha traçat una evolució de més a menys que amb l’arribada de Manix Mandiola i el canvi de dibuix li van fer perdre protagonisme.

Ferrón ha participat en 31 enfrontaments en tot el curs i ha fet tres gols, la més important la de la penúltima jornada de lliga contra el Vilassar que va donar el triomf als olotins en l’últim minut i els va mantenir amb opcions d’aconseguir el títol fins a la darrera jornada.

Aquesta és la segona baixa anunciada pels volcànics després de la de Kilian Villaverde. La direcció esportiva de l’Olot ha renovat ja Carles Mas, Albert Blázquez i David Bigas i en el transcurs de la setmana espera fer oficial la continuïtat de la peça més important, la de l’entrenador Manix Mandiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)