2a divisió FEF

Urri (Unió), el primer nou fitxatge de l’Olot

Poc després d’anunciar la baixa de Xavi Ferrón de cara a la nova temporada 2022/23, l’Olot ha comunicat que Albert Orriols Urri es converteix en la primera nova cara de l’equip. Els garrotxins es fan amb un dels jugadors revelació del curs a la tercera FEF, un migcampista tot terreny que ha fet sis dianes en la que era la temporada del seu debut a la categoria. Urri té 24 anys i posseeix una polivalència damunt del terreny de joc que l’han convertit en una peça clau per al Figueres tot i no poder evitar el descens a primera catalana dels de l’Alt Empordà. El vigatà és solidari en la pressió, té bon toc de pilota, és un gran recuperador i compta amb arribada des de la segona línia que li han permès fer mitja dotzena de gols.

“Estic molt feliç i molt content de fitxar per l’Olot i unir-me a aquest projecte. Crec que és un repte a nivell a personal, una categoria més sempre és una motivació extra”, diu el nou futbolista del conjunt de la Garrotxa, que afegeix: “Pot ser un any bonic, serà una lliga molt igualada i tinc moltes ganes de començar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)