Territorial

Terrats (Girona) i Maria Pérez (Barça), padrins d’honor en la cloenda del curs de la Damm

Els jugadors, jugadores, tècnics i empleats del CF Damm es van reunir a l’Antiga Fàbrica Estrella, en el tradicional sopar de cloenda de la temporada. És la primera edició que s’ha fet després de la irrupció de la pandèmia i ha tingut com a padrins d’honor els excervesers Ramon Terrats, que ha pujat a primera divisió amb el Girona, i Maria Pérez, que va debutar amb el primer equip del Barça la temporada 2020/21 i hi ha tingut participació aquesta.

El club ha homenatjat els equips que han assolit èxits esportius, com el juvenil C i l’aleví A –campions de lliga– i el juvenil A –tercer a divisió d’honor i classificat per a la copa. Terrats i Maria Pérez han entregat una samarreta i un rellotge personalitzats a tots els jugadors i les jugadores que finalitzen la seva etapa formativa i abandonen l’entitat.

El president Ramon Agenjo destacava l’alegria de poder reunir tota l’estructura del CF Damm. “Especialment, els joves ho han passat malament tancats a casa sense gaudir dels seus companys d’escola. Estic molt content i emocionat del gran ambient que estem vivint. Veure’ns tots aplegats aquí és el millor regal que puc tenir”.

La Damm també ha recordat l’efemèride de l’infantil de la temporada 1971/72, ara que precisament s’han complert 50 anys del campionat de Catalunya i el subcampionat d’Espanya que va aconseguir aquest equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)