1a divisió FEF

El Cornellà fitxa el migcampista Raúl Tavares

El jugador arriba lliure procedent del filial del Betis i amb 23 anys ja acumula experiència a la categoria de bronze

La Unió Esportiva Cornellà ha fet oficial la incorporació del migcampista Raúl Tavares. El jugador arriba lliure després d’acabar contracte amb el filial del Real Betis i reforçarà la sala de màquines de l’equip de Gonzalo Riutort. És el tercer fitxatge dels verds després de l’arribada d’Alfred Planas i Rubén Enri.

Tavares es va formar al futbol base del Real Madrid. El 2017 va signar pel Getafe, on va jugar un any al juvenil i el següent al filial, amb el qual va aconseguir un ascens de tercera a segona b. Després d’aquesta etapa va passar pel Racing de Ferrol i La Nucía abans de recalar al filial verd-i-blanc.

Malgrat que la temporada del Betis Deportivo no ha estat gens bona - descendit amb molta antel·lació quedant com a cuer a 27 punts de la permanència -, el rendiment de Tavares no ha estat ni molt menys negatiu. Ha estat indiscutible al doble pivot del conjunt andalús, disputant 29 partits, 27 com a titular i anotant un gol.

El Cornellà signa un jugador jove i amb una gran projecció, però que ja ha disputat fins a tres temporades a la tercera categoria del futbol nacional. El madrileny reforça un centre del camp on Riutort ja compta amb Andreu Hernández - renovat -, Mancuso i Gil Muntadas.

Nàstic i Sabadell també mouen fitxa al mercat

Aquests dies han estat jornades d’anuncis també a Tarragona i a Sabadell. El Nàstic va fer oficial aquest dimecres la incorporació d’Aarón Rey, que arriba lliure procedent del mateix conjunt arlequinat. L’extrem i segona punta signa un contracte de dues temporades a Tarragona. El dimarts va anunciar l’arribada d’Álex Tirlea, lateral dret provinent de l’Alavés, on va jugar al seu filial la darrera temporda. Arriba lliure i signa per una temporada més una altra d’opcional.

Pel que fa al Sabadell, ha anunciat fins a quatre fitxatges en dos dies. Moha Keita, extrem procedent del Lleida va arribar aquest dimarts. També ho va fer Sergi Puig, porter que arriba lliure després d’acabar contracte amb la Ponferradina. Dimecres va ser el torn del migcampista basc Álex Gualda que va jugar l’any passat al Tudelano. El darrer, el porter Víctor Vidal. Arriba procedent del SD Logroñés, on ha jugat l’última mitja temporada. La primera part l’havia disputat al Lleida, on es va formar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)