1a divisió FEF

Definit el calendari de 1a divisió FEF

Barça Atlètic-Castelló, Real Unión-Cornellà, Nàstic-UD Logroñés i Sabadell-Amorebieta seran els partits de la primera jornada

Els quatre equips catalans de primera federació ja coneixen el calendari de la temporada 2022/2023. Barça Atlètic, Cornellà, Nàstic i Sabadell ja saben on i contra qui jugaran cada jornada. La federació espanyola de futbol ha sortejat aquest divendres el calendari dels dos grups que conformen la primera federació. Es tracta d’un calendari asimètric, és a dir, l’ordre de les jornades de la primera i la segona volta no coincideixen.

La primera jornada es disputarà el cap de setmana del 27 i el 28 d’agost. El Barça Atlètic debutarà a casa contra el Castelló. El Cornellà visitarà al Real Unión de Irún, el Nàstic rebrà a la UD Logroñés i el Sabadell a l’Amorebieta.

D’altra banda, la lliga regular acabarà el cap de setmana del 28 de maig. En aquesta darrera jornada el Barça Atlètic rebrà a la UD Logroñés, el Cornellà visitarà al Numancia de Soria, el Nàstic jugarà a casa contra l’Alcoià i el Sabadell contra l’Osasuna B, també com a local.

Pel que fa als duels entre catalans, el primer serà a la jornada 3 entre Sabadell i Cornellà, el cap de setmana de l’11 de setembre. A la jornada 8 es jugarà el Barça Atlètic - Sabadell al Johan Cruyff. A la 10, en el mateix estadi, el filial blaugrana rebrà al Cornellà. El primer derbi català del Nàstic serà a la jornada 14 al Nou Estadi davant el Sabadell. Dos jornades després, a la 16, hi haurà un Nàstic - Barça Atlètic. I en la darrera jornada de la primera volta es jugarà un Cornellà - Nàstic.

Pel que fa a la segona volta, a la jornada 22 s’enfrontaran Cornellà i Barça Atlètic. A la 27, Barça Atlètic - Nàstic. A la 29, a la Nova Creu Alta, el Sabadell rebrà al filial del Barça. A la 31, al mateix escenari, Sabadell - Nàstic. A la jornada 36, Nàstic-Cornellà. I l’últim duel català serà a la jornada 37, el cap de setmana del 21 maig, entre Cornellà i Sabadell.

Després de la lliga regular, el 4 de juny es jugarà l’anada de les semifinals del play-off d’ascens i l’11 de juny la tornada. El 18 i 25 de juny es jugarà, també en anada i tornada, la final del play-off per pujar a segona. El 4 i l’11 de juny es jugarà també la final de campions entre els primers classificats de cada grup, ja ascendits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)