Més futbol

Set jugadors del Barça en la llista de Luis Enrique pel mundial

Luis Enrique ha donat a conèixer la llista de 26 futbolistes que aniran al mundial de Qatar representant al combinat estatal. L’extècnic blaugrana ha citat a set futbolistes del Barça en una convocatòria que ha tingut com a gran sorpresa la inclusió de l’atacant Ansu Fati tot i que no ha gaudit de la regularitat desitjada en el tram inicial del curs a les ordres de Xavi Hernández.

El total de catalans en la llista és de cinc futbolistes: David Raya, Jordi Alba, Eric Garcia, Sergio Busquets i Dani Olmo.

La llista completa de la selecció estatal:

Els porters

Unai Simón (Athletic), Robert Sánchez (Brighton) i David Raya (Brentford).

Els defenses

Dani Carvajal (Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Hugo Guillamón i José Gayà (València), Pau Torres (Vila-real), Aymeric Laporte (City), Jordi Alba i Eric Garcia (Barça).

Els migcampistes

Koke Resurrección (Atlético), Rodri (City), Gavi, Pedri i Sergio Busquets (Barça), Carlos Soler (PSG) i Marcos Llorente (Atlético).

Els davanters

Morata (Atlético), Nico Williams (Athletic), Yeremi Pino (Vila-real), Marco Asensio (Madrid), Pablo Sarabia (PSG), Dani Olmo (Leipzig) i Ansu Fati i Ferran Torres (Barça).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)