Més futbol

Pochettino: "Si Messi tornarà al Barça? Dependrà del club i, sobretot, del que vulgui fer ell”

El 10è Dia de l’entrenador de la federació catalana, organitzat pel Comitè Tècnic d’Entrenadors i l’Escola d’Entrenadors, ha reunit a mig miler d’assistents al Hyatt Regency Barcelona Tower. Com és habitual en aquesta jornada, hi ha hagut ponències, taules rodones i reconeixement a entrenadors pels èxits i ascensos de la temporada passada.

Mauricio Pochettino ha estat el protagonista de la taula rodona que ha fet juntament amb el seu cos tècnic, Jesús Pérez, Toni Jiménez i Miguel d’Agostino. Abans d’aquesta xerrada, el tècnic argentí ha atès als mitjans de comunicació per repassar l’actualitat futbolística i parlar de noms propis, com el de Leo Messi o Gerard Piqué. Sobre l’astre argentí, ha assegurat que “està en el seu millor moment” i desitja que aquest “sigui el seu Mundial”, ja que “soc argentí i per això m’encantaria que Argentina i Messi guanyessin el Mundial”. També ha tingut paraules per la relació del número 10 amb el Barça i el seu possible retorn: “Són 20 anys en un club. Barcelona és sinònim de Messi i Messi és Barcelona. Això sempre estarà allà. Dependrà del club i, sobretot, del que vulgui fer Leo”. Sobre la retirada de Gerard Piqué ha assegurat que “m’és indiferent. Soc de l’Espanyol i lògicament no li tinc molta simpatia. Tot i això, des del respecte professional com a entrenador valoro la gran trajectòria futbolística tant en el Barça com en la selecció”. En ser preguntat qui és el favorit per endur-se el títol de lliga, ha afirmat que “hi ha molt poca diferència entre el Barça i el Madrid, i que tots dos estan capacitats per guanyar”.

Míchel enceta la jornada

L’entrenador del Girona, Míchel, ha encetat la jornada amb la seva ponència anomenada “Relacions ofensives en l’equip”. El tècnic madrileny, juntament amb els membres del seu cos tècnic, han exposat, d’entre altres coses, com treballen amb cada jugador per treure d’ells el seu màxim rendiment. Després de la xerrada, Míchel també ha atès als mitjans de comunicació. El madrileny ha assegurat que arriben a aquesta aturada “amb bones sensacions i, sobretot, bons resultats, i això és important per la confiança de l’equip. Ara volem intentar acabar de la millor manera el diumenge guanyant a la Copa”. Cap jugador del Girona participarà en el Mundial i això “serà un avantatge” per “fer un pas endavant i tornar a la competició millor que ara”. Arnau Martínez, una de les perles d’aquest equip, tampoc ha estat escollit per Luis Enrique per participar a la cita mundialista. El tècnic del conjunt gironí li ha dedicat unes paraules: “És un jugador que a nosaltres ens està donant molt. Encara pot créixer molt més i pot ser un jugador molt més important del que ho és ara. El millor d’ell és que té capacitat per a competir contra el rival que sigui, s’adapta d’una forma espectacular i sense cap por i complexes. Trobar això en un jugador de 19 anys és difícil. Volem que estigui molt temps amb nosaltres i que continuï millorant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)