Mundial

“Ens ha faltat el gol”

Luis Enrique Martínez. Seleccionador d’Espanya

Després de l’eliminació, Luis Enrique, com gairebé sempre, no tenia gaires ganes de parlar sobre el que ha estat el desenllaç de la seva selecció en el mundial. Un final completament decebedor, tot i que l’asturià no va voler posar cap nota al mundial d’Espanya. “Soc molt dolent per posar notes. Poseu-la vosaltres”, va etzibar Luis Enrique a la prema. Sobre el partit, l’anàlisi va ser clar. “Ens ha faltat el gol. És una reflexió que tots podem fer. Ho hem intentat per terra, mar i aire. No hi ha hagut espai, ni temps. El Marroc ha fet un esforç bestial i ha defensat molt bé i ens ha costat generar ocasions. Estic orgullós dels meus jugadors, han fet tot el que els he demanat”, va comentar Luis Enrique, que també va valorar la derrota a la tanda de penals: “Els penals no són una loteria. Necessiten la qualitat d’un llançador i d’un porter, ho tenim tot, però només fallen els que els xuten. He escollit els tres primers, en els altres he donat la confiança als que els xutin.”

Del que no va voler parlar el seleccionador va ser del seu futur: “Cal reflexionar. Ja us assabentareu del que passi. Ara mateix tinc ganes d’anar a casa i veure la meva gent. La setmana que ve parlaré amb el president quan sigui oportú.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)