Premier

L’Arsenal no es deixa sorprendre en el ’Boxing Day’

La Premier ha tornat a respirar futbol després del mundial i ho ha fet amb la seva jornada més especial: el Boxing Day. Un retorn en què el líder, l’Arsenal, ha flirtejat amb la derrota durant una estona, ja que el West Ham s’ha avançat poc abans de la mitja hora. El conjunt de Mikel Arteta ha arrencat amb força el segon temps i Saka i Martinelli han capgirat el marcador en quatre minuts, del 54 al 58. Nketiah ha tancat el triomf en el minut 69 (3-1).

Un dels protagonistes de la jornada ha estat el Newcastle, que s’ha enfilat fins a la segona posició. Les garses han superat clarament el Leicester a domicili (0-3) gràcies als gols de Wood, Almirón i Joelinton. Tanca la zona Champions el Tottenham, que ha esgarrapat un punt al camp de Brentford malgrat anar perdent 2-0. El capità Harry Kane i Hojbjerg han fet els gols de l’equip de Conte (2-2).

Lopetegui, la cara; Emery, la creu

Dos exentrenadors de la lliga espanyola han viscut un Boxing Day completament diferent. Julen Lopetegui ha debutat a la Premier amb el Wolverhampton amb una victòria en el darrer sospir a camp de l’Everton (1-2). En canvi, Unai Emery ha vist com el Liverpool s’emportava els tres punts contra el seu Aston Villa (1-3). El tercer i definitiu gol l’ha fet un jove de 18 anys nascut a Vigo i format a les categories inferiors del Celta: Stefan Bajcetic. També avui, triomf del Fulham a camp del Crystal Palace (0-3) i del Brighton a camp del Southampton (1-3).

Demà serà el torn del Chelsea, que rebrà el Bournemouth (18.30 h), i del United, rival del Barça en l’Europa League. Els red devils jugaran a casa contra el Nottingham Forest (21 h). Tancarà la jornada 17 el Leeds-Manchester City de dimecres (21 h). Els de Guardiola intentaran recuperar el segon lloc i acostar-se a l’Arsenal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)