Territorial

La cinquena s’escapa en l’últim instant

D. d’honor juvenil. El Girona perd dos punts en l’últim minut però continua sumant

San Francisco 1 Girona 1

SAN FRANCISCO:Pol, Yuzún (José Martínez, 86’), Antonio, Planas (Ángel, 86’), Tomás (Alberto García, 86’), Álex, Alejo (Nebot, 63’), Santi, Ortiz (Gelabert, 71’), Jandro i Axel.GIRONA:Gerard, Biel, Bas, Pablo, Jam, Enric García (Cantero, 71’), Mousta, Hugo, Ignasi Quer (Luka, 63’), Iker Vázquez (Marco Gil, 63’) i Minsu (Traoré, 90’).GOLS:0-1 (56’) Minsu. 1-1 (89’) Ángel.ÀRBITRE:Pujol Salar.T.G.:Álex, Planas, Enric García i Biel.T.V.:cap.COMENTARI:El Girona va firmar taules al camp del San Francisco, el cinquè classificat i una de les revelacions del curs (1-1). Els de Sergi Mora encadenen sis jornades sense perdre però van veure com la cinquena victòria consecutiva se’ls escapava en l’últim minut de l’enfrontament per culpa d’un gol d’Ángel. Minsu Kim havia avançat els gironins ja en el segon temps però la sensació en la tornada a casa va acabar sent agredolça. La primera part va ser igualada i amb poques ocasions. Els gironins només van inquietar amb un cop de cap de Mousta i els locals amb un xut que va anar al lateral de la xarxa. En la segona, en els primers compassos, Vázquez va posar una esfèrica al cor de l’àrea i Minsu, al primer pal, va rematar a gol després que l’esfèrica toqués al travesser i botés abans d’entrar a la porteria (56’). El Girona, amb molts jugadors del juvenil B –Aznar i Almena jugaran amb el filial de tercera– va aguantar allunyat de la seva àrea un San Francisco que no trobava la manera de fer mal a la defensa blanc-i-vermella. Desgraciadament, els gironins van regalar un córner en el 89’ i Ángel va establir l’empat a un que seria definitiu.