Europa League

El Manchester United goleja el Betis

No ha tingut opció el Betis aquesta nit a Old Trafford. El Manchester United, que venia de ser golejat per 7-0 pel Liverpool, l’etern rival, s’ha rescabalat amb un resultat més que favorable per encarar la tornada de vuitens de final de l’Europa League. I és que el conjunt red devil ha atropellat als verd-i-blancs als quals ha guanyat (4-1).

Rashford (6’) aviat ha obert el camí del triomf en un enfrontament en què des del primer moment s’ha fet palès la superioritat de l’equip entrenat per Erik Ten Hag. Tot i això, el Betis ha resistit i via Ayoze (32’) s’ha tornar a ficar el partit i ha empatat.

Ha estat un miratge, ja que el la segona part només ha existit el color vermell. Antony (52’) amb un golàs, Bruno Fernandes (58’) i Weghorst (82’) han arrodonit la nit pels anglesos amb el 4-1.

Guanya el Sevilla

Diferent ha estat la nit per l’altre equip de Sevilla. El conjunt hispalense ha superat (2-0) el Fenerbahçhe amb dianes de Jordan (56’) i Lamela (85’) i podrà jugar amb certa comoditat a Turquia.

Sporting-Arsenal
3-3
U. Berlín-Saint-Gilloise
2-2
Bayer Lev.-Ferencváros
2-0
Roma-Real Sociedad
2-0
Xakhtar-Feyenoord
1-1
Manchester U.-Betis
4-1
Juventus-Friburg
1-0
Sevilla-Fenerbahçe
2-0 Les tornades es disputen el 16/3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)