1a divisió

El Madrid no vol dir adeu a la lliga (0-2)

Els blancs guanyen al camp del Cadis i es situen a deu punts del Barça, que avui visita el Getafe

Tot i estar enmig de l’eliminatòria de Champions contra el Chelsea el Madrid no vol donar per perduda la lliga i aquesta nit, sense Vinícius, ha guanyat al camp de l’Elx (0-2) en un partit en què ha estat superior des de l’inici, tot i que li ha costat molt obrir la llauna per la falta d’encert. Quan ho ha fet, això sí, ha decidit el matx per la via ràpida.

El Madrid ha començat amb una marxa més, tancant el Cadis a l’àrea i acostant-se al gol amb una acció de Benzema i, sobretot, amb un xut de Valverde desviat per poc (10’). La primera gran ocasió, però, l’ha tingut el Cadis, i és que el pal ha evitat el gol dels gaditans en un xut del Pacha Espino que s’ha estavellat a la base del pal. Tot i l’ensurt el Madrid ha continuat dominant i generant perill, però ha topat amb una gran actuació del porter local David Gil, que ha evitat el gol en nombroses ocasions, sobretot en un un contra un de Benzema (18’). A més, Benzema també ha topat amb el travesser després d’una aturada del porte (34’). El Cadis, que no s’ha tancat en cap moment i ha plantejat un partit obert, ha sobreviscut com ha pogut i, excepte en alguna acció aïllada, ha generat poc perill.

En la segona part el guió ha continuat igual, amb el Madrid gaudint de les millors ocasions. David Gil ha tornat a ser providencial en l’un contra un per evitar el gol de Rodrygo (55’), que també ha estat protagonista per una agressió que el VAR ha considerat que no era vermella. Finalment, després d’un altre pal de Benzema, el gol dels blancs ha acabat arribant de la manera més inesperada, amb un bon xut de Nacho des de la frontal que ha fet pujar el 0-1 al marcador (72’). Això ha obligat al Cadis a fer un pas endavant i Marco Asnesio li ha fet pagar ràpid amb el 0-2 amb un xut creuat (75’). A partir de llavors, el partit ha estat un tràmit per als d’Ancelotti, que han tingut ocasions per ampliar la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)