1a divisió

El Valladolid demana la inhabilitació d’Ortiz Arias pel que resta de curs

El Valladolid ha emès un comunicat en el qual mostra la seva indignació pels fets ocorreguts en el transcurs del partit que el diumenge el va enfrontar al Sevilla. El conjunt castellà va fer gol a través d’un gran xut des de fora de l’àrea en el refús d’un corner just en el moment que Ortiz Arias xiulava la fi del primer temps. L’àrbitre no va fer marxa enrere en la seva decisió i el gol que havia de ser l’1-0 no va pujar al marcador –el matx va acabar 0-3 a favor dels andalusos.

El club presidit per Ronaldo Nazario demana en l’escrit que Ortiz Arias sigui inhabilitat pel que resta de curs. El Valladolid també demana que subsidiàriament no sigui designat pel comitè tècnic arbitral en cap partit disputat pels val·lisoletans o per equips amb enfrontaments directes en els quals hi hagi interessos de l’entitat.

El Valladolid insisteix que continuarà denunciant les actuacions arbitrals que ha rebut aquest curs en el dret a defensar els seus drets, els seus 95 anys d’història i a la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)