1a divisió

El Getafe denuncia el Madrid per alineació indeguda

El Getafe ha decidit finalment denunciar al Madrid per alineació indeguda davant del comitè de competició. El conjunt madrileny considera que els blancs van fer una acció antireglamentària a l’hora de substituir Marco Asensio, en primera instància, per Álvaro Odriozola. Una lesió de Camavinga en el moment de fer-se la substitució, però, va alertar als d’Ancelotti, que van frenar al balear damunt la ratlla de banda per mantenir-lo al camp i fer que el francès fos el jugador rellevat.

El Getafe al·lega que com que Odriozola ja havia entrat al terreny de joc per ocupar la seva posició, la substitució ja estava feta i, per tant, era Asensio el rellevat i qui havia de sortir del camp.

La FEF ha traslladat la denuncia al Madrid que té ara tres dies per presentar al·legacions per tal que el comitè de competició les estudiï.

En cas que el comitè doni la raó al Getafe, els de José Bordalás sumarien tres punts en la classificació ja que es donaria per perdut el matx al Madrid. Els blaus passarien a tenir 37 punts i a situar-se quinzens mentre que enviarien al Valladolid a la zona de descens (divuitè), un club que precisament ha denunciat les actuacions arbitrals que ha patit aquest curs i ha demanat la inhabilitació d’Ortiz Arias, el col·legiat del darrer matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)