Lliga de les Nacions

Espanya guanya un títol onze anys després

Nations League. Luis de la Fuente aconsegueix el seu primer trofeu com a seleccionador i Gavi, Ansu i Jordi Alba, el tercer títol de la temporada

Croàcia 0 Espanya 0

CROÀCIA:Livakovic, Juranovic (Stanisic, 112’), Erlic, Sutalo, Perisic, Modric, Brozovic, Kovacic, Pasalic (Petkovic, 61’), Kramaric (Majer, 91’), Ivanusec (Vlasic, 78’).ESPANYA:Unai Simón, Jesús Navas (Carvajal, 97’), Le Normand (Nacho, 78’), Laporte, Jordi Alba, Rodri, Fabián Ruiz (Merino, 78’), Marco Asensio, Gavi (Olmo, 87’), Yeremy Pino (Ansu Fati, 66’), Morata (Joselu, 66’).GOLS:Cap.PENALS 4-5:Encerten Vlasic, Brozovic, Modric i Perisic; Joselu, Rodri, Merino, Asensio i Carvajal. Fallats: Majer, Petkovic; Laporte.ÀRBITRE:F. Zwayer (alemany). T.G.: A Petkovic, Rodri, Gavi, Nacho.

Sis mesos exactes després que Messi i l’Argentina toquessin el cel a Qatar, Europa ja té nou campió de la Nations League. És Espanya, que ahir va guanyar un títol onze anys després i succeeix en el palmarès d’aquest torneig Portugal i França.

Primer títol de la nova era de Luis de la Fuente. Premi a la frescor d’un nou projecte, envers la maduresa del sòlid projecte de Zlatko Dacic, amb la vella guàrdia de l’incombustible Modric i els seus socis Kovacic, Perisic i Brozovic. Croàcia va ser tercera en l’últim mundial de Qatar i ara torna a quedar a les portes d’un títol. Desencís per a una gran generació de futbolistes que torna a quedar amb la mel als llavis una vegada més.

Final igualada i sense gols –Ansu Fati va acaronar el gol en el minut 84 però Perisic va salvar damunt la línia de gol–, decidida a la tanda de penals, amb protagonisme majúscul d’Unai Simón. El porter de l’Athletic va aturar dos penals, a Majer i Petkovic, Laporte hi va aportar la dosi de suspens enviant el seu penal al travesser, però Dani Carvajal va acabar donant el títol a la selecció espanyola transformant el seu (4-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)