1a divisió FEF

L’Eldenc deixa el Madrid B amb la mel als llavis

L’Eldenc és nou equip de segona divisió A. L’equip d’Elda ha superat el Madrid en la final per l’ascens i jugarà a la cetegoria de plata. El filial blanc, botxí del Barça Atlètic, es queda amb la mel als llavis.

Després de l’1-1 a l’anada, el matx d’avui també ha acabat en empat (3-3), al final dels 120 minuts resultat que ha donat la victòria a l’Eldenc perquè va acabar la lliga millor classificat. Ha estat un partit replet de tensió, alternatives i gols. Una bogeria. S’han avançat els de Raúl amb dianes de Rafa Marín i Dotor i, just abans del descans Manu Nieto ha escurçat distàncies pels locals. En la segona part Carlos Hernández ha enviat el partit a la pròrrroga amb l’empat.

I el temps extra també ha estat cardíac. En l’inici de la segona meitat del mateix, Arribas ha provocat un penal que ell mateix ha transformat. Amb la diana, l’equip madridista tenia l’ascens, però tot seguit, Ortuño ha fet esclatar la parròquia de l’Eldenc amb l’empat, que els ha donat la classificació i els permet aterrar al futbol professional.