Mundial

El mur dels vuitens de final

Mundial. Espanya i Suïssa, que mai han superat els vuitens en el campionat, inauguren la fase eliminatòria

El mundial de les sorpreses inaugura aquest matí la fase eliminatòria, i les seleccions encarregades d’encetar els vuitens de final són Espanya i Suïssa. Per a ambdues seleccions, els vuitens són un mur a trencar. I és que cap dels dos conjunts internacionals ha estat capaç d’arribar més lluny dels vuitens en competicions anteriors. En el cas de les espanyoles, la seva màxima classificació en un mundial van ser els vuitens de final de l’última copa del món celebrada el 2019 a França. El conjunt de Vilda va perdre contra els Estats Units. Per l’altra banda, també és un topall per a les suïsses. La selecció dirigida actualment per Inka Grings, és el segon cop que participa en una copa del món. El primer, va ser el 2015, celebrat a Canadà. La selecció helvètica es va quedar també a vuitens de final, els quals van perdre davant la selecció amfitriona.

Així doncs, avui a les 7 del matí, una de les dues seleccions trencarà la barrera dels vuitens. Sobre paper, les favorites són les espanyoles, però les suïsses han demostrat durant la fase de grups que no els hi ho posaran fàcil. La selecció suïssa s’ha classificat com a primera del grup A, sense perdre cap partit, ni tampoc encaixar cap gol. Les de Vilda, en canvi, venen de perdre l’últim partit contra el Japó per 4-0 i classificant-se com a segones del grup C. El primer duel de la fase eliminatòria no serà fàcil per a cap dels dos equips i podran coincidir sobre el verd fins a deu blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)