Mundial

Facilitats per al Japó

Errors noruecs. Engen, que es fa un gol, i Graham Hansen diuen adeu al mundial

Japó 3 Noruega 1

JAPÓ:Yamashita, Risa Shimizu, Hana Takahashi, Saki Kumagai, Moeka Minami, Jun Endo, Yui Hasegawa, Fuka Nagano, Hinata Miyazawa, Minami Tanaka (Ueki, 72’)i Aoba Fujinor.NORUEGA:Mikalsen, Thea Bjelde (Horte, 88’), Maren Mjelde, Mathilde Harviken, Tuva Hansen (Hegerberg, 74’), Engen, Vilde Risa (Maanum, 63’), Reiten, Graham Hansen, Sophie Haug i Emile Haavi (Saevik, 63’)iGOLS:1-0 (15’) Engen (p.p.). 1-1 (20’) Reiten. 2-1 (50’) Shimizu. 3-1 (81’) Miyazawa.ÀRBITRA:Alves Batista.T.G.:cap.

Noruega va començar malament el mundial i, tot i que va accedir als vuitens, diu adeu en la primera eliminatòria, superada pel Japó, una de les sensacions agradables. Final de curs per a les blaugrana Caroline Graham Hansen i Ingrid Engen, que es va fer un gol. Sense brillar com en partits anteriors –sobretot en el 4-0 contra Espanya–, les nipones van aprofitar les concessions del rival, amb el gol en pròpia porteria d’Engen i una passada involuntària de Vilde Risa en el 2-1.

L’autogol de la blaugrana, que intentava rebutjar una centrada, va arribar aviat (15’). Noruega va saber reaccionar aviat i va aconseguir l’empat en una jugada que va arrencar amb un bon detall de Graham Hansen i que va acabar amb la rematada de Guro Reiten, assistida per Vilde Risa (20’).

Ja en la segona part, un altre error va condemnar les nòrdiques, en aquest cas un regal de Vilde Risa cap a Shimizu (50’). Noruega va tenir un parell d’oportunitats consecutives per marcar el 2-2, poc abans de la sentència japonesa, en una jugada ràpida molt ben conduïda per Aoba Fujino, que va saber trobar el moment per assistir a l’espai Hinata Miyazawa, pitxitxi del mundial amb cinc gols (81’). En el minut 90, una aturada espectacular de Yamashita va evitar el 3-2 que hauria posat emoció en l’afegit. El Japó s’enfrontarà als quarts al guanyador del Suècia-Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)