Mundial

Els Països Baixos superen Sud-àfrica (2-0) i jugaran contra Espanya

La selecció dels Països Baixos serà la rival d’Espanya en els quarts de final del mundial d’Austràlia i Nova Zelanda. Les neerlandeses s’han imposat a Sud-àfrica (2-0), que ha vist tancada en els vuitens de final una bona trajectòria en el mundial. Les africanes han plantat cara, però han topat amb la inspiració de la portera van Domselaar, un dels noms propis d’un partit que Jill Roord, de cap, ha encarrilat aviat per a les europees (9’). Sud-àfrica, sobretot a partir de les arribades de Kgatlana, ha buscat l’empat, però no ha trobat la manera de superar la portera del Twente. En canvi, a l’altra porteria, Swart ha estat menys inspirada en un xut de Beerensteyn que ha situat el 2-0 (68’) i ha convertit el partit en una muntanya massa alta per a Sud-àfrica.

El partit dels vuitens de final entre els Països Baixos i Espanya es jugarà la matinada de divendres (a les 3, hora catalana) al Regional Stadium de Wellington (Nova Zelanda).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)