Més futbol

Víctor Francos: “Si la federació no actua en el cas Rubiales, ho farem nosaltres”

El rebombori al voltant de Luis Rubiales no té aturador. El president en funcions del Consell Superior d’Esports, Víctor Francos, ha assegurat al programa El Larguero de la Cadena SER que si la federació no pren mesures, el CSD entrarà en acció.

Ahir al vespre, la Federació Espanyola de Futbol va convocar una assemblea general extraordinària per al pròxim divendres. La reunió es durà a terme a partir de les 12 a Las Rozas. Víctor Francos no sap què dirà la resolució de l’informe que sortirà de l’assemblea de divendres, però un cop surti, si no es prenen mesures per part de la Federació, se’n prendran per part del CSD. A més a més, es prenguin les mesures que es prenguin, el CSD revisarà i analitzarà les tres denúncies que les han arribat i decidiran si es porten al TAD (Tribunal Administratiu de l’Esport). “El CSD no pot cessar el president, però farem tots els procediments possibles i de la forma més ràpida.”

A part d’urgència en l’actuació, Francos també ha destacat la importància de saber la versió de la jugadora, que entén que serà clau en l’assemblea de divendres i en la resolució de l’informe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)