Més futbol

La FCF i el Barça opten pel silenci sobre el cas Rubiales

El Cas Rubiales està causant un gran rebombori a escala internacional, i les crítiques cap al president de la Federació estan sent unànimes, però alguns encara prefereixen callar. Tant la FCF com el Barça han decidit no mullar-se fins al divendres, quan se celebrarà l’Assemblea extraordinària que ha convocat la RFEF.

Al futbol espanyol impera el silenci. Cap jugador s’ha pronunciat contra Luis Rubiales, però sí que ho ha fet el Getafe, l’únic conjunt de primera. El seu president, Ángel Torres, no ha dubtat la seva posició i ha demanat la dimissió del president de la Federació durant un acte on presentaven el nou equip de comunicació dels madrilenys.

Clubs catalans que ha demanat la dimissió de Rubiales

El primer de tots, però, abans que el Getafe, ha estat el Sant Andreu. Els quadribarrats s’han posicionat a través d’un comunicat que van publicar a xarxes ahir a la nit. I en aquest, han demanat “la dimissió immediata i sense excuses del president de la RFEF després dels fets ocorreguts el passat diumenge i tot el que s’ha sabut posteriorment”.

Tot seguit, s’han sumat al rebuig de l’acció de Rubiales: l’Igualada, l’Europa i el Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)