Més futbol

Jennifer Hermoso: "M'he sentit víctima d'una agressió"

Arran del discurs que va pronunciar ahir al migdia Luis Rubiales, les 23 campiones del món i 58 futbolistes més es van unir per emetre un comunicat conjunt a través del sindicat Futpro. En aquest escrit, Jennifer Hermoso, la futbolista que va rebre el petó forçat del president de la Federació Espanyola de Futbol, va negar de manera contundent la versió de Rubiales: “Vull aclarir que, tal com es va veure a les imatges, en cap moment vaig consentir el petó que em va clavar i, per descomptat, en cap cas vaig buscar alçar el president. No tolero que es posi en dubte la meva paraula i molt menys que s’inventin paraules que no he dit”, assegura la futbolista. Més tard, la davantera feia un altre comunicat, en primera persona, en què assegurava que s'havia sentit "vulnerada i víctima d'una agressió". "Em sento obligada a denunciar que les paraules de Luis Rubiales explicant el desafortunat incident són categòricament falses i part de la cultura manipuladora que ell  mateix ha generat. Actituds com aquesta han estat part del dia a dia de la nostra selecció durant anys. La federació ha pressionat el meu entorn perquè oferís un testimoni que no tenia res a veure amb les meves sensacions."

A més, totes les jugadores que van signar el comunicat diuen que no tornaran a la selecció mentre continuïn els actuals dirigents. “Volem acabar aquest comunicat demanant canvis reals, tant esportius com estructurals, que ajudin la selecció absoluta a continuar creixent, per poder traslladar aquest gran èxit a generacions posteriors. Ens omple de tristesa que un fet tan inacceptable estigui aconseguint entelar l’èxit esportiu més important del futbol femení espanyol”, finalitza aquest comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció