Més futbol

Part del cos tècnic de la selecció espanyola femenina decideix plantar-se

Les reaccions a la conducta de Luis Rubiales continuen sumant-se. Una part del cos tècnic de la selecció espanyola femenina, tant de la categoria absoluta com de categories inferiors, ha decidit posar el seu càrrec a disposició de la federació espanyola de futbol. Concretament onze tècnics.

Destaquen els noms de Montse Tomé, ajudant de Jorge Vilda i que ahir va rebre l’oferiment del càrrec de directora esportiva de la selecció femenina, i de Javier Lerga, també un dels ajudants del tècnic madrileny. També hi són Eugenio Gonzalo, Blanca Romero, Carlos Sánchez, Rubén Jiménez, Javier Velázquez, Javier Egido, Ander Ruiz, Elena Fernández i Sonia Bermúdez, exjugadora de la selecció i actual entrenadora en les categories sub-19 i sub-20.

En el comunicat, tots ells manifesten la “més ferma i rotunda condemna” davant la conducta mostrada per Luis Rubiales amb Jenni Hermoso. Asseguren que el president va oferir ahir un relat que no reflecteix el sentiment de la jugadora, que es va sentir “víctima d’una agressió” i que aquesta part del cos tècnic dona suport a la madrilenya fent seva la versió que ha ofert. Afegeixen que va ser incòmode assistir obligatòriament a l’assemblea en què van situar a algunes de les integrants de l’staff en primera fila “exposant la seva imatge i intentant donar a entendre a la societat i a les jugadores que compartien la tesis del president”.

Per tot plegat, posen els seus càrrecs a disposició de la federació, alhora que reiteren el seu suport al comunicat emès per FUTPRO i les jugadores. Finalment, tanquen el comunicat “acceptant la part de responsabilitat que ens toca respecte a la reestructuració i professionalització de la selecció femenina absoluta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)