1a divisió FEF

El Nàstic supera un mal inici i treu un empat de Majadahonda (1-1)

El Nàstic ha marxat del Cerro del Espino amb un punt, en un partit que ha començat de la pitjor manera però en què ha estat a punt de completar la remuntada.

A l’altre extrem de com havia arrencat el primer partit de lliga, amb gol de seguida del Nàstic, avui els tarragonins han rebut l’1-0 en el minut 2, obra de Markus Anderson. El conjunt de David Vidal ha intentat reaccionar, i Marc Fernández ha tingut dues oportunitats per empatar. Més endavant, també ho han provat Trigueros i Pablo Fernández.

La segona part ha començat amb un xut del local Ceballos (52’). Dani Vidal ha decidit fer un triple canvi (59’) i només quatre minuts després ha arribat l’empat. L’autor ha estat Pablo Fernández, que ha rematat de cap una bona passada de Montalvo (63’). L’empat ha donat ales al Nàstic, que ha tingut el seu millor moment, amb ocasions de Gorka Santamaría, David Concha i Jaume Jardí. To t i que Dani Parra ha evitat el 2-1 del Rayo amb una gran intervenció amb el peu (83’), el Nàstic ha tingut molt mala fortuna en una gran acció de Mario Rodríguez, que ha fet un xut que ha tocat els dos pals i no ha entrat (87’). Parra, això sí, ha tornat a intervenir, en un final ple d’emoció.