1a divisió FEF

El primer triomf del Barça Atlètic arriba al Johan Cruyff (2-1)

Els de Rafa Márquez sumen els primers punts superant al Real Unión d’Irun gràcies als gols de Pau Víctor i Unai Hernández

El Barça Atlètic aconsegueix la primera victòria de la temporada i els primers tres punts després de guanyar al Real Unión d’Irun a l’estadi Johan Cruyff. L’equip de Rafa Márquez han fet valer els gols de Pau Víctor i Unai Hernández per imposar-se al conjunt basc, que ha retallat diferències amb un golàs olímpic d’Oyarzun.

Ha començat intens el Barça Atlètic davant un rival que no renuncia a pressionar alt i voler la pilota. Unai Hernández ha estat el primer a provar-ho des de la frontal de l’àrea, sense excessiu perill. Poc després (11’), una recuperació de Faye - que ha debutat amb el Barça B - ha acabat convertint-se en una pilota que ha recollit Percan per organitzar una transició ofensiva, trobar a Pau Víctor en profunditat i que aquest, després d’un retall, s’estrenés com a golejador del filial blaugrana.

A partir de l’1 a 0 han passat molts minuts sense acció a les àrees, més enllà d’un xut llunyà dels visitants que ha aturat Astralaga. Però, qui necessita moltes arribades quan apareix l’efectivitat? La segona dels de Márquez també ha anat cap dins. I ha estat un golàs. Gran combinació interior que ha acabat amb un gran control orientat i finalització del jove Unai Hernández per ampliar l’avantatge.

A la represa han estat els visitants qui han demostrat que també podien ser efectius. Alain Oyarzun ha retallat distàncies amb un gol olímpic de gran qualitat (57’). Més de mitja hora de xoc i els d’Irun aconseguien entrar de ple en la disputa pels punts. Tot i això, el Barça Atlètic ha aconseguit aguantar per sumar els primers tres punts de la temporada. La setmana vinent els de Rafa Márquez visitaran el Nou Estadi de Tarragona per jugar un derbi català davant el Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)