Més futbol

La fiscalia presenta una querella contra Rubiales per agressió sexual i coaccions

La fiscalia de l’Audiència Nacional ha presentat una querella contra Luis Rubiales pel petó a Jennifer Hermoso durant la celebració del mundial de futbol. El ministeri públic considera que els fets serien constitutius dels delictes d’agressió sexual i coaccions a la futbolista, tal com recull l’agència ACN. La fiscalia fa el pas després que la jugadora comparegués dimecres a la seu de la Fiscalia General de l’Estat per denunciar el “petó no consentit que li va fer, mentre li agafava el cap amb les dues mans”. Hermoso també va relatar com ella i el seu entorn més proper van rebre “una pressió constant i reiterada” per part de Rubiales.

A la querella, la fiscalia demana que es prengui declaració a Rubiales en la condició d’investigat i a Hermoso com a víctima. També sol·licita que es demani informació a les autoritats australianes sobre la tipificació dels delictes contra la llibertat sexual en les seves normes penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)