1a divisió FEF

El Sabadell obté un punt a El Toralín (1-1)

El Sabadell ha rascat un punt del feu de la Ponferradina. I gairebé son tres, ja que a El Toralín ha començat guanyant, però en el tram final ha acabat sucumbint amb una diana de Yuri, l’incombustible davanter de 41 anys que ha empatat. És un punt meritori pels arlequinats, al camp d’un equip que havia guanyat els dos partits que es portaven disputats fins al moment. Els sabadellencs han fet de tot; un empat, una victòria i una derrota.

A El Toralín doncs els de Miki Lladó han dut a terme una primera part molt seriosa i han marxat als vestidors per davant del marcador. Al minut 31, Toni Herrera ha avançat els arlequinats rematant un córner centrat per Fran Callejón.

En la segona meitat, la Ponferradina ha collat i el Sabadell ha resistit fins al minut 83. Aleshores ha emergit l’incombustible Yuri per fer l’igualada amb la que s’ha decidit l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)