1a divisió

El derbi madrileny, amb Vinícius

1a divisió. El brasiler, recuperat, torna per a la visita del Madrid a l’Atlético

Atlético Real Madrid

ATLÉTICO:Oblak; Azpilicueta, Savic, Giménez, Hermoso, Lino; Llorente, Koke, Saúl; Morata i Griezmann.REAL MADRID:Kepa; Lucas Vázquez, Rüdiger, Alaba, Fran García; Kros, Modric, Valverde, Bellingham; Rodrygo i Joselu.LLOC I HORA:Civitas Metropolitano a les 21 h (DAZN).ÀRBITRE:Alberola Rojas amb Cuadra Fernández al VAR.

Derbi madrileny aquesta nit (21 h) al Civitas Metropolitano. L’Atlético i el Real Madrid, doncs, es veuen les cares, en un enfrontament en què els colchoneros aspiren a mantenir-se a prop dels llocs capdavanters i els blancs, a recuperar el lideratge. La principal novetat en l’equip entrenat per Carlo Ancelotti és la presència de Vinícius Junior, fora dels terrenys de joc des de finals d’agost a causa d’una lesió muscular. “El risc de fer-lo jugar és zero. Si veiem que hi ha un 1% de risc, no arriscarem. El més important és que està recuperat”, va dir el tècnic italià en la prèvia. “Tenim la preocupació de fer front a un rival amb molts recursos”, va afegir Ancelotti, director d’un equip que ha guanyat els cinc partits que ha disputat. D’altra banda, a l’Atlético Diego Simeone recupera el capità Koke. “Serà un partit dur, difícil, com tots els que tenim contra el Madrid. Intentarem dur el joc on creiem que podem fer mal”, va indicar el preparador argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)