Més futbol

Clàusula solidària en els contractes dels futbolistes

Acord de col·laboració entre l’agència de representació Promoesport i UNICEF

L’agència de representació de futbolistes Promoesport ha anunciat un acord de col·laboració amb UNICEF Espanya per crear una clàusula solidària en tots els contractes de represntació de jugadros majors d’edat. És una iniciativa pionera, per la qual l’agència destinarà un percentatge del benefici de cada operació a l’organització humanitària.

L’acord permetrà destinar fons als recursos regulars d’UNICEF, així com al desenvolupament del projecte “Escoles Segures” a Mali, que consisteix a afavorir i incentivar l’exercici educatiu entre els nens i nenes del país mitjançant daccions que promoguin laccés a una formació de qualitat.

“Aquest és un pas molt important en la nostra aposta per la responsabilitat social, especialment en matèria de educació”, declara Paul Buscail, CEO de Promoesport, l’agència que representa més jugadors de LaLiga. “L’acord amb UNICEF Espanya és una fita fonamental a l’agència, i està totalment alineat amb la nostra estratègia de creixement sostenible. Reforça els nostres esforços en innovació i educació amb projectes de valor afegit i impacte educatiu”, afegeix José Rodríguez Rodri Baster, cofundador de Promoesport i director de futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)