1a divisió FEF

El Sabadell cau per la mínima contra el Deportivo i encadena la tercera derrota consecutiva (0-1)

El Sabadell no aixeca cap. Els arlequinats han encadenat aquesta tarda a la Nova Creu Alta contra el Deportivo (0-1) la tercera derrota consecutiva i continuen situats en la part baixa de la taula.

El quadre català no ha tingut un inici de partit gens plàcid. I és que han vist com el Deportivo s’avançava ben aviat en el marcador amb un gol de Martín Ochoa (7’). Després d’aquesta diana, els de Gerard Bofill han intentat fer un pas endavant, i Marc Domènech ho ha provat amb una gran centrada que no ha arribat a rematar Manel Martínez per poc. A la mitja hora de joc, Antonio Sánchez ha pogut fer el gol de l’empat, però la seva rematada de cap l’ha aturat Mackay. Més clara ha estat la que ha tingut Carrión amb un xut que ha tret sota pals la defensa visitant (34’). Abans del descans, el Deportivo podria haver fet el segon amb un xut de Salva Sevilla que s’ha estavellat al travesser (38’).

En la segona part, el Sabadell ho ha continuat provant, amb diverses arribades amb perill que no aconseguien materialitzar. La més clara ha estat per Marcos Baselga amb un xut que ha marxat desviat. Tot i que els locals han dominat en diverses fases del partit, la falta d’encert de cara a porteria ha passat factura. El Sabadell és dissetè amb 7 punts.