1a divisió FEF

El Barça Atlètic s’imposa al camp del cuer (1-3)

Un doblet de Bernal i una diana de Pau Víctor ha permès als blaugrana superar al Sestao en un partit competit que s’ha decidit per la qualitat dels joves jugadors del filial

El Barça Atlètic ha superat al Sestao River a domicili (1-3) gràcies a un doblet del jove Marc Bernal i una nova diana de Pau Víctor. Els catalans han superat amb més qualitat que futbol al cuer de la categoria, que ha competit bé el duel, però s’ha vist lluny dels blaugrana a les àrees.

Una bona acció col·lectiva ha generat el primer gol dels de Rafa Márquez. Pau Víctor, que ha rebut una bona passada de Moha, ha deixat una pilota de cara a Bernal que l’ha enviat a l’escaire per estrenar-se com a golejador amb el filial. Ha tingut l’empat el Sestao, però Jon Ander s’ha topat amb el pal (33’).

Al segon temps, Pau Víctor ha ampliat diferències amb una gran definició (58’) després de perdonar en una acció anterior. És el quart gol en lliga del futbolista cedit pel Girona. La reacció dels locals ha tornat a ser positiva, però insuficient. I s’ha tornat a estavellar amb el pal en una rematada d’Álvaro Gutiérrez (62’). I del possible 1 a 2 a la sentència amb el doblet de Bernal (70’) després d’una bona triangulació dels catalans.

Ja al tram final, Aranzabe ha marcat un gol merescut (87’), però que no serviria per pràcticament res. El Barça Atlètic encadena la segona victòria i s’acosta a la zona alta de la taula, situant-se a tan sols un punt de les posicions de play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)