1a divisió

Ramos i el Sevilla frenen el Madrid

1a divisió. L’equip d’Ancelotti es deixa dos punts al Pizjuán just abans del clàssic, i avui el Girona el podria atrapar al capdavant de la classificació i el Barça s’hi podria posar a un sol punt

Sevilla 1 Real Madrid 1

SEVILLA:Nyland, Navas, Gudelj (Badé, 77’), Sergio Ramos, Acuña, Sow (Lamela, 87’), Soumaré, Rakitic, Lukebakio (Suso, 67’), En-Nesyri (Rafa Mir, 87’), Ocampos.REAL MADRID:Kepa, Carvajal, Rüdiger, Alaba, Mendy (Fran García, 88’), Fede Valverde (Modric, 67’), Tchouaméni (Camavinga, 67’), Kroos, Bellingham, Rodrygo (Joselu, 79’), Vinícius (Brahim Díaz, 88’).GOLS:1-0 (74’) Alaba, en pròpia porta. 1-1 (78’) Dani Carvajal.ÀRBITRE:Ricardo de Burgos Bengoetxea (comitè basc).T.G.:a Sergio Ramos, Lucas Ocampos, Sow, Soumaré, Erik Lamela, Vinícius Júnior, Camavinga.PÚBLIC:41.212 espectadors al Sánchez Pizjuán.

Ensopegada del Real Madrid una setmana abans del clàssic. L’equip de Carlo Ancelotti, amb un onze ple de titulars i sense rotacions tot i la imminent visita al camp de l’Sporting de Braga dimarts en la Champions, no va passar de l’empat ahir en el desplaçament al Sánchez Pizjuán (1-1), en el debut de Diego Alonso a la banqueta sevillista com a relleu de José Luis Mendilibar i en el retrobament per primera vegada de Sergio Ramos amb el seu exequip.

Ramos, autor del gol en pròpia porta que jornades enrere va donar els tres punts al Barça a Montjuïc, va estar millor contra el seu exequip i fins i tot hauria pogut castigar encara més el Madrid, però la seva rematada de cap la va treure Kepa amb una intervenció espectacular, la millor del partit. L’acció va arribar en els últims minuts i ja amb un resultat d’1-1. De fet, els gols van trigar a arribar. Primer va colpejar el Sevilla, gràcies a un gol en pròpia porta de David Alaba (74’), davant l’oposició d’En-Nesyri, que esperava la pilota ja a l’àrea petita, i després d’una centrada de l’argentí Lucas Ocampos. La resposta del Madrid va arribar ràpid i va ser mitjançant un gol de cap de Dani Carvajal (78’), que va rematar de cap sol al primer pal una falta lateral que ell mateix havia provocat. Si el Barça supera l’Athletic, se situarà a tan sols un punt dels blancs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)