Copa

Jordi Cano es vesteix d’heroi

Terrassa. Els egarencs van donar la sorpresa eliminant l’Albacete amb un partit molt seriós i molt bon futbol

Terrassa 1 Albacete 0

TERRASSA:Marcos Pérez, Diego Garzón, Jaouad, Neeskens, Jordi Palacios (Toledo, 79’), Jordi Cano (David Jiménez, 79’), Álex Fernández (Morales, 62’), Lledó, Jofre, Joan Piera (Spartalis, 71’) i Pau Salvans (Perera, 71’).ALBACETE:Diego Altube, Álvaro Rodríguez, Ros, Toni Datkovic (Cristian Glauder, 46’), Julio Alonso, Samuel Shashoua (Manu Fuster, 63’), Antonio Pacheco, Luis Roldán (Riki Rodríguez, 78’), Neco Rubayo (Agus Medina, 63’), Alberto Quiles i Dani Escriche (Higinio, 63’).GOLS:1-0 (49’) Jordi Cano.ÀRBITRE:Fuentes Molina.T.G.:Pau Salvans, Lledó, Álvaro Rodríguez, Morales, David Jiménez.PÚBLIC:6.500 espectadors a l’estadi Olímpic de Terrassa.

Gesta del Terrassa contra l’Albacete. El conjunt egarenc, de segona federació, va eliminar l’Albacete, de segona divisió, amb un partit immaculat. Els terrassencs van ser clarament superiors, van generar moltes més ocasions, van fer molt bon futbol i es van saber defensar de les envestides del rival, especialment en els últims compassos del matx. Un solitari gol de Jordi Cano en el minut 49 va permetre al Terrassa continuar viu en la copa.

El quadre català va sortir al terreny de joc amb molta personalitat, plantant cara a l’Albacete. En el minut 2 de partit, els terrassencs van avisar amb una ocasió claríssima de Joan Piera. La segona oportunitat no va tardar a arribar. Aquest cop, de les botes de Jordi Cano. Pau Salvans (17’) i un altre cop Joan Piera (42’) també podrien haver donat la sorpresa abans del descans.

En la segona part, els egarencs van trobar el premi a la insistència amb el gol de Jordi Cano (49’) després d’una rematada amb la dreta des de dins l’àrea. Jofre Cherta va tenir el segon en el 66. En els darrers instants, l’Albacete no es va donar per mort i va continuar assetjant la porteria rival, però sense èxit gràcies a un excel·lent treball defensiu dels terrassencs, que van saber patir per aconseguir la victòria. L’Olímpic de Terrassa va ser tota una festa, amb uns 6.500 espectadors a les graderies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)