Copa

Festa incompleta a Can Rosés

Rubí. L’equip que milita en la lliga elit és eliminat per l’Athletic Club, en un partit en què competeix i ofereix una molt bona imatge davant d’una afició que disfruta

Rubí 1 Athletic Club 2

RUBÍ:Rafa Leva; Picón (Sergi Monsó, 63’), Morell (Sergio Mulero, 82’), Àlex Ruiz, Tenorio, Aitor Torres; Recort, Pau Albelda (Cristian Mulero, 73’), Masip, Muñi (Abde, 73’); i Dani Muela (Marc Rodríguez, 63’).ATHLETIC CLUB:Agirrezabala; Prados, Unai Egíluz, Peru Bolaskoain, Lekue; Vesga (Dani García, 68’), Unai Gómez (Ruiz de Galarreta, 68’); Adu Ares (Sancet, 82’), Muniain, Berenger; i Raúl García (Villalibre, 82’).GOLS:0-1 (50’) Adu Ares. 0-2 (57’) Adu Ares. 1-2 (86’) Marc Rodríguez.ÀRBITRE:Soto Grado (col·legi de La Rioja).T.G:als locals Morell, Sergio Mulero, Sergi Mosó i Picón.

Can Rosés va ser ahir una festa. Incompleta, perquè el Rubí no va aconseguir classificar-se (1-2) contra l’Athletic Club, però una festa. I tampoc va estar tan lluny l’esmentada festa de convertir-se en una festassa, ja que el conjunt vallesà va oferir una molt bona imatge i va competir fins al final, amb alguna possibilitat fins i tot de forçar la pròrroga. De fet, l’última jugada del matx va ser un córner a favor, en què tot l’equip local, inclòs el porter Rafa Leva, va acabar dins l’àrea rival a la recerca d’un empat que no es va acabar produint.

Igualment, va tenir molt mèrit el que va fer el conjunt de Jordi Peris contra un equip de primera divisió, dels que tenen, a més, història en la copa. L’afició, que va disfrutar de la nit i de l’actuació dels seus futbolistes, els ho va agrair amb ovació final i empenyent durant tot el partit. I és que el conjunt que milita en la lliga elit va complicar la vida a l’Athletic des del principi. Endreçat al seu camp en un 5-4-1, el Rubí va resistir enfront d’un oponent que va tenir la pilota sempre, però a qui li va costar generar. En el primer temps, que va acabar 0-0, els d’Ernesto Valverde van tenir tres ocasions clares, amb rematades de Berenger, Raúl García i Adu Ares, però el veterà Rafa Leva va resoldre-les fenomenalment. Com és normal, en atac van tenir dificultats els locals, als quals els va costar desplegar-se, encara que sí que van lligar un parell de contraatacs que van finalitzar amb xut a fora de Recort i Muñi.

Després del descans sí que va afinar l’equip basc via Adu Ares, que de forma consecutiva (50’ i 57’) va culminar dues centrades des de la banda esquerra. Tot semblava sentenciat, però en el tram final Marc Rodríguez (86’), amb un cop de cap, va escurçar distàncies i va fer somiar la parròquia rubinenca. Fins a l’últim sospir va intentar-ho el Rubí, que va vorejar l’empat en una rematada de nou de Marc Rodríguez que la defensa biscaïna va neutralitzar en l’emergència. No va poder ser, però per al record queda l’orgull i la dignitat mostrada pel conjunt barceloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)