Més futbol

Arrenca la lliga Genuine

Aquest cap de setmana arrenca LaLiga Genuine. La lliga en què diversos equips formats per persones amb discapacitat intel.lectual juguen un campionat separat per diferents fases. La primera arrenca aquest cap de setmana i es disputarà en el Complex Esportiu Salou (Tarragona).Aquesta és la sisena edició de LaLiga Genuine, una competició impulsada per LaLiga amb l’objectiu de normalitzar la pràctica del futbol en les persones amb discapacitat intel·lectual.

Els equips catalans que hi participen - el Girona, el Barça, l’Espanyol, el Nàstic i el Reus- tots militen en el grup Inclusió, un dels dos en què s’ha dividit la competició, format per 22 equips. L’altre s’anomena Superació i el formen 24 equips. Igual que el curs passat, la primera de les quatre fases en què s’estructura el calendari de LaLiga Genuine tindrà lloc, per als 46 equips que hi participen, a Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)