Més futbol

La fiscalia demana nou anys de presó per a Dani Alves

Segons ha informat avui l’agència EFE la fiscalia la fiscalia ha demanat una pena de nou anys de presó per a Dani Alves arran de la presumpta violació que hauria comès fa gairebé un any, el passat 30 de desembre, a una discoteca de Barcelona. El ministeri fiscal també demana una indemnització de 150.000 euros per a la víctima i una pena de llibertat vigilada durant deu anys. Un cop la fiscalia ha presentat el seu escrit ara és el torn de l’acusació particular i de la defensa abans que pròximament comenci el judici sobre el cas, després que l’Audiència de Barcelona decidís enviar el brasiler a judici la setmana passada. Abans que comenci el judici, però, Dani Alves té la possibilitat de tancar un acord de conformitat si es declara culpable, cosa que faria reduir considerablement la pena.

Cal recordar que Dani Alves està en presó preventiva des del 20 de gener passat i durant aquest temps ha canviat dues vegades d’advocat i ha modificat en diverses ocasions la seva versió dels fets, cosa que ha provocat que l’Audiència de Barcelona hagi refusat dues vegades la seva petició de sortir de la presó fins al judici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)