3a divisió FEF

El Girona B obre la jornada a la Pobla de Mafumet

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell es desplaça fins al Camp de Tarragona per disputar la 24a jornada (17h)

El filial gironí obrirà la jornada 24 jugant dissabte, en comptes de diumenge, com és habitual, contra la Pobla de Mafumet (17h).

La Pobla de Mafumet és l’actual 12è classificat amb 27 punts acumulats. Els tarragonins porten quatre partits sense conèixer la victòria. Han perdut els dos últims partits a fora, i empatat els altres dos com a locals. La setmana anterior, el conjunt dirigit per Adol Baines, es va quedar sense jugar contra el Tona, perquè el camp dels osonencs estava glaçat. Avui, reben al Municipal de la Pobla de Mafumet al Girona B, i el tècnic tarragoní creu que el partit pot ser un “punt d’inflexió”.

Els blanc-i-vermells estan per sota el rival d’avui en la taula. Concretament a dos punts i a tres posicions (15ns). Els joves de Sergi Mora són a només a un punt de les posicions del descens. Tot i això, encadenen tres partits sense perdre. Els dos últims empatant al camp de la Montañesa (0-0) i a casa amb el Peralada (1-1), i l’anterior guanyant al Vilafranca per aquell contundent 7-3. L’últim partit que van perdre va ser al camp de l’Escala (2-0).

En el partit de la primera volta entre Girona B i Pobla de Mafumet, els tarragonins es van endur la victòria per 2-4, després de remuntar el 2-0 inicial dels gironins amb gols de Minsu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)