Champions

David Raya, del Cornellà a ser l’heroi de l’Emirates Stadium

El porter barceloní va ser clau en la tanda de penals per segellar el pas de l’Arsenal a quarts

David Raya (Barcelona,1995) es va vestir ahir de superheroi al aturar dos penals i enviar a l’Arsenal al bombo de quarts de final de la Champions catorze anys després.

El porter, que va iniciar la seva trajectòria futbolística al Corbera, amb només 10 anys va arribar al Cornellà i després de varies temporades a la cantera de l’equip del Llobregat, va fer el salt al futbol anglès arribant al Blackbur Rovers on va estar diversos anys jugant entre la segona i tercera categoria, amb una cessió entremig al Southport. Al 2019 va arribar al Brentford per 1,5 milions d’euros i després de quatre temporades i consolidar-se a la Premier League, aquesta temporada va volar rumb a Londres per incorporar-se a l’equip de Mikel Arteta.

“Juguem al futbol per moments com aquest”, va dir el porter gunner després del partit. Raya, que li ha robat totalment la portaria de l’equip anglès a Aaron Ramsdale, ha disputat 22 partits de lliga i 7 de Champions i va destacar el paper de tota la plantilla i el cos tècnic per aconseguir el pas als quarts de final. “Hem treballat molt els penals aquest any i tot el treball realitzat per l’entrenador de porters i l’equip ha donat els seus fruïts”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)