Champions

El Dortmund també segella el seu bitllet

B. Dortmund 2 PSV Eindhoven 0

BORUSSIA DORTMUND:Kobel; Emre Can, Süle, Hummels, Maatsen; Salih Özcan, Sabitzer; Malen (Adeyemi, 70’), Julian Brandt (Nmecha, 58’), Jadon Sancho (Marco Reus, 75’); i Füllkrug.PSV EINDHOVEN:Walter Benítez; Teze, Jerdy Schouten, Boscagli, Sergiño Dest; Mauro Júnior (Babadi, 86’), Til (Hirving Lozano, 46’), Veerman (Pepi, 82’); Bakayoko, Luuk de Jong i Malik Tillman.GOLS:1-0 (3’) Jadon Sancho. 2-0 (90’+5) Marco Reus.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià), amb Paolo Valeri (italià), al VAR.T.G.:a Süle i Nmecha del Borussia de Dortmund.T.V.:cap.

Estava tot obert en l’eliminatòria entre el Borussia Dortmund i el PSV Eindhoven després de l’empat a un gol de l’anada. A Alemanya, la igualtat va continuar, però els alemanys van aprofitar el factor camp per classificar-se per als quarts de final.

Jadon Sancho va aplanar el camí del seu equip amb un gol quan només s’havien disputat tres minuts. Els locals es mereixien golejar en la primera part, però no van aprofitar les ocasions i van patir en el segon temps, quan el PSV va fer un pas endavant i va acaronar l’empat. Ja en l’afegit, Reus va sentenciar per a l’equip d’Edin Terzic. El Dortmund és quart en la lliga i, segurament, el rival menys fort de cara al sorteig de divendres.