Eurocopa

Espanya goleja Croàcia i Lamine Yamal bat un altre rècord (3-0)

Grup B.

Espanya 3 Croàcia 0

ESPANYA:Unai Simón, Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella, Pedri (Dani Olmo, 59’), Rodri (Zubimendi, 86’), Fabián, Lamine Yamal (Ferran Torres, 86’), Morata (Oyarzabal, 67’) i Nico Williams (Mikel Merino, 67’).CROÀCIA:Livakovic, Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol, Modric (Pasalic, 65’), Brozovic, Kovacic (Sucic, 65’), Majer, Budimir (Perisic, 56’) i Kramaric (Petkovic, 72’).GOLS:1-0 (29’) Morata. 2-0 (32’) Fabián. 3-0 (45’+2’) Carvajal.ÀRBITRE:Michael Oliver (anglès). T.G.: a Rodri.PÚBLIC:68.844 espectadors a l’Olympiastadion de Berlín.

Lamine Yamal ha arribat a aquesta Eurocopa d’Alemanya amb els quaderns de quart d’ESO a la maleta, uns quants videojocs i molts somnis per complir. El primer s’ha complert ja avui a Berlín. Enèsim record de precocitat en el seu debut a la gran cita amb 16 anys, 11 mesos i 2 dies i estrena amb golejada contra Croàcia. Titular i protagonista perquè seva ha estat la centrada que ha acabat en el tercer gol de Dani Carvajal. El dia abans de la gran final, Lamine Yamal complirà 17 anys. Tornar a l’Olympiastadion de Berlín el 14 de juliol a bufar les espelmes és l’objectiu que persegueix el talent del Barça i també el d’una Espanya que ha iniciat el camí de la millor manera possible amb un 3-0 contra una Croàcia que venia de ser bronze a Qatar.

Espanya ho ha resolt en tres minuts. Morata ha superat Livakovic en el cara a cara després d’una gran passada vertical de Fabián Ruiz (29’). El futbolista del PSG ha tornat a aparèixer poc després per marcar el millor gol de la tarda (32’). Ha rebut una pilota de Pedri al balcó de l’àrea i allà ha recitat poesia, amb un retall sobre Modric amb l’esperó, canviant-se la pilota de cama, marxant després de Brozovic i connectant un xut que ha passat per sota les cames de Sutalo. Tot en un pam de terreny.

Carvajal, que ja va marcar en la final de la Champions amb el Madrid, ha completat la golejada. Croàcia ha tingut opcions de retallar distàncies però ho han impedit primer Cucurella en una gran acció defensiva i després Unai Simón aturant un penal a Petkovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)