3a divisió FEF

El Girona B s’estrena a Riudarenes rebent l’Atlètic Lleida

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell rebrà aquest migdia (12 h) la visita de l’Atlètic Lleida en la segona jornada de lliga

El Girona B s’estrenarà a casa aquest migdia (12 h). Els blanc-i-vermells es van haver de conformar amb l’empat a 0 de la primera jornada al camp del Peralada, però avui tenen una nova oportunitat per inaugurar la casella de les victòries contra l’Atlètic Lleida.

Els lleidatans arriben a Riudarenes després d’haver guanyat a casa a la FE Grama per 2 a 1, amb un doblet de Boris Garrós, que remuntava un 0-1 a la primera part, després que Meddeb marqués de penal. L’equip de Gabri García, és un recent ascendit ala categoria, després de guanyar la promoció d’ascens al Figueres, però és un dels preferits per ser a les primeres places.

Els gironins, amb el primer equip jugant Champions, també tenen molta ambició amb el seu filial i han fitxat jugadors amb un gran nivell individual. Els de Quique Álvarez però, no es van poder endur els primeres tres punts a Peralada, però provaran de fer-ho aquest migdia en la seva estrena a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)