L’Escala té la primera cita a domicili a Cerdanyola

3a divisió FEF. Els anxovencs disputaran aquesta tarda (18:30 h) la segona jornada de lliga a Fonetes

El conjunt anxovenc té aquesta tarda (18:30 h) el primer repte a domicili. Els de Raúl Paje visitaran avui el camp de Fonetes per disputar contra el Cerdanyola la segona jornada de lliga. Els altempordanesos buscaran la primera victòria després d’haver sumat només un punt en l’estrena al Nou Miramar.

Els vallesans s’estrenen a casa després d’haver perdut a domicili contra el Badalona (2-0). El conjunt verd és nou en la categoria després d’haver baixat de 2a FEF la campanya passada i avui buscaran la seva primera victòria a 3a davant de la seva afició.

Els anxovencs ja es van estrenar a casa, al Nou Miramar, el cap de setmana passat. Tot i que el Reus va dominar gran part del partit i es van avançar al minut 5 amb un gol de Joan Torrents, els escalencs van reaccionar a la segona part amb un gol de Josu Currais que va valdre el primer punt de la temporada. Avui els homes de Raúl Paje buscaran els primers tres a Fonetes.