3a divisió FEF

El Peralada vol refer-se a Tona

3a divisió FEF.Els d’Àlex Marsal van punxar el cap de setmana passat a casa per 3 a 0 i avui volen tornar a sumar aquest matí a Tona (11:45 h)

Els xampanyers tenen una cita a Tona aquest matí (11:45). Els d’Àlex Marsal volien celebrar la primer victòria a casa el cap de setmana passat contra el Cerdanyola, però van punxar amb una dolorosa victòria per 0-3.

Avui, es desplacen fins a Osona per jugar al Municipal de Tona. Els osonencs tampoc tenen un bon record de la jornada passada on van perdre per 5 a 1 al camp del Mollerussa. Tot i això, els de Ricard Farrés són els actuals 8ns el la taula, amb un total de 7 punts acumulats.

Els altempordanesos són els 13ns amb un punt menys que els seus rivals d’avui. Com a local, el Tona ha perdut un partit i n’ha guanyat un altre. I el Peralada, com a visitant ha fet el mateix. Veurem avui qui millora la seva estadística, qui l’empitjora, o si empaten, i es queden tots dos igual. Els xampanyers però, ho hauran de fer sense Mejía, que va veure la vermella el cap de setmana passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)