3a divisió FEF

L’Escala vol tornar a guanyar al Nou Miramar

3a divisió FEF. Els anxovencs reben aquest migdia a l’Hospitalet (12 h) que només ha guanyat un punt dels sis possibles com a visitant

Els anxovencs volen tornar a guanyar al Nou Miramar i aquest migdia (12 h) tenen una nova oportunitat contra l’Hospitalet. Els de Raúl Paje que ens les últimes dues jornades només han sumat un punt, volen tornar a celebrar la victòria avui.

No serà fàcil però, perquè aterra a l’Escala un rival que sempre lluita per les primeres posicions. Els hospitalencs són els actuals 5ns en la classificació amb un total de 8 punts, els mateixos que els anxovencs. Els de Joan Sánchez però, al contrari que els escalencs, venen de guanyar l’última jornada a per 3 a 1 al Badalona. Són els millors locals, ara mateix, de la categoria, havent sumat 7 dels 9 punts possibles a casa. Però fora, dels 6 possibles, només n’han sumat 1.

Els de Raúl Paje, en canvi, venen de perdre a Nou Barris, al camp de la Montanyesa. I a casa, dels 6 punts possibles, n’han aconseguit 4. Tot i aquestes estadístiques a favor, els anxovencs haurà de lluitar fins al final avui al Nou Miramar per endur-se de nou els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)