Nàstic

L'opció d'Albert Virgili continua a la recambra

El Nàstic té temps fins demà per trobar en el mercat algun fitxatge que ocupi el buit que va deixar en la plantilla Borja Viguera, lesionat de gravetat. I és que demà s'acaba el termini de 15 dies concedit per la LFP al club grana per cobrir la baixa del davanter de La Rioja. Fins ara, el Nàstic no ha trobat cap substitut en el mercat i a hores d'ara, com assegura el director esportiu, Josep Maria Nogués, és molt difícil que ho faci: «Hem fet moltes gestions però hem trobat moltes dificultats, ja sigui perquè els jugadors de primera o segona A no volen marxar, com Saúl o Benja, tot i que el Barça B n'havia donat el vistiplau, o perquè els clubs, com els de segona B, no els volen deixar marxar.» Si finalment, com sembla, els grana no troben cap relleu en el mercat, Albert Virgili té molts números per pujar al primer equip. La decisió en tot cas s'haurà de prendre com a molt tard demà, ja que el fet que Virgili tingui més de 23 anys –en té 28– obliga a inscriure'l dins d'aquest termini de 15 dies concedit per la LFP.

El jugador ja ha manifestat la il·lusió que li faria tornar a la disciplina del Nàstic, d'on ja va formar part la temporada 2002/03. Precisament hi va debutar el curs anterior a les ordres de Nogués. El seu actual tècnic a la Pobla, Kiko Ramírez, veu el pitxitxi de tercera (15 gols) preparat per fer el salt: «Virgili té gol, sempre ha fet gols al llarg de la seva carrera i això es manté tant a tercera, a segona B com a segona A; si finalment el club decideix que ha de pujar al Nàstic, estaré molt content per ell.»


Demà acaba el termini concedit per la LFP al Nàstic per cobrir la fitxa de Borja Viguera

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)