Nàstic

L'etapa més fosca de Mingo al Nàstic

El defensa d'Hostalric reconeix que està vivint un dels pitjors capítols de tota la seva carrera

Des de l'arribada d'Oliva, i tret del partit a Granada, només ha jugat per lesió o sanció de Fuster

Carles Domingo Pladevall
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Possiblement, és l'etapa més fosca des que estic al Nàstic i potser també de la meva carrera esportiva»
«Tard o d'hora, a tot jugador professional li toca passar per una situació difícil com aquesta, i ara que em toca viure-la a mi. No abaixaré els braços i continuaré treballant per intentar aprofitar la propera oportunitat que tingui»

Mingo va ser un dels jugadors que Joan Carles Oliva va descartar dissabte passat per viatjar al Miniestadi per enfrontar-se amb el Barça B, cosa que no va ser cap novetat, ja que el lateral d'Hostalric ha anat desapareixent progressivament dels plans del tècnic lleidatà. Des que Oliva es va fer càrrec del Nàstic, el mes de desembre després de la derrota a casa contra el Vila-real B, Mingo només ha jugat quatre partits de catorze possibles. El primer que va jugar va ser el del debut d'Oliva, al camp del Granada (6-1), però des d'aleshores, el tècnic grana sempre ha escollit Raúl Fuster per ocupar el lateral esquerre. Només quan l'il·licità ha estat lesionat o sancionat, com contra Las Palmas i més recentment contra el Celta i el Xerez, s'ha decantat per Mingo, el seu relleu natural.

La situació que viu el defensa de 33 anys és força nova per a ell, ja que en les últimes temporades al conjunt grana, i sempre que les lesions l'han respectat, ha acabat tenint un lloc fix en l'equip, ja fos amb Luis César o abans amb César Ferrando. Així ho va reconèixer ahir el mateix Mingo: «És l'etapa més fosca des que estic al Nàstic i potser també de tota la meva carrera esportiva.» El jugador grana, però, va afirmar que «tard o d'hora, a tot jugador professional li toca passar per una situació difícil com aquesta» i assegura que continuarà lluitant per recuperar la titularitat: «Ara no queda cap més remei que no abaixar els braços i continuar treballant per intentar aprofitar la propera oportunitat que tingui.»

LES DADES

Amb Luis César
13 partits jugats
de 15 possibles (tots com a titular). 1.124 minuts, 1 targeta vermella i 1 groga.
Amb Oliva
4 partits jugats
de 14 possibles (3 com a titular). 303 minuts i 2 targetes grogues.
Temporades anteriors
2009/10:
28 partits.
2008/09:
29 partits.
2007/08:
21 partits.
2006/07:
16 partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)