Nàstic

El Nàstic vol recuperar el fil que va perdre amb la derrota al Miniestadi

Oliva podria introduir algun retoc contra un Numància que reacciona

Si guanyen, la zona de descens estarà a tres punts dels grana

La plantilla del Nàstic assegurava després de perdre clarament al camp del Barça B (4-0) que el partit no tenia res a veure amb el que l'equip havia fet fins llavors i amb el que faria posteriorment, ja que la raó de la golejada calia buscar-la només en el gran estat de forma del filial blaugrana i no pas en el baix rendiment dels tarragonins. El Nàstic, però, ha de demostrar que aquesta teoria és correcta derrotant avui el Numància al Nou Estadi i recuperant la dinàmica positiva anterior a la golejada al Miniestadi. La victòria, a més, ha de servir per deixar la zona de descens a tres punts de distància, ja que els resultats d'ahir van beneficiar, globalment, el Nàstic. Tres dels equips que té per sota van perdre –la Ponferradina i l'Albacete, que es continuen enfonsant, i el Tenerife, que no reacciona–, i el Salamanca, amb el qual està empatat a punts i que ara està en zona de descens, també va caure al camp del Betis. En canvi, Las Palmas, que va guanyar a Albacete, atrapa l'equip grana. En aquest punt del campionat, el Nàstic necessita acumular punts per no quedar-se fora del tall que es comença a produir al voltant de la setzena posició. El Recre té cinc punts més que el Nàstic tot i que només està dos llocs per sobre.

Joan Carles Oliva està content amb el rendiment dels jugadors que està fent servir últimament, i per això avui mantindrà el bloc, tot i que no es pot descartar algun retoc, tal com ell mateix ha insinuat aquesta setmana. Per exemple, Delporte podria entrar al lloc de Gerardo i Eloy Gila, al de Powel. Només hi ha les baixes de Ruz i Rodri i recupera Rubén Navarro, tot i que és poc probable que sigui titular. De moment, l'última incorporació del Nàstic, Albert Virgili, no entrarà en la llista de divuit escollits.

El Numància arriba a Tarragona després de dues victòries seguides, gràcies a les quals ha oblidat una mala dinàmica anterior i s'ha tornat a apropar als llocs de privilegi. L'equip d'Unzué s'ha mentalitzat que no pot deixar escapar gaires punts si vol arribar a la sisena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)