Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Joan Carles Oliva: «L'equip ja ha patit massa temps i sap jugar d'aquesta manera»

«Ara, cada triomf és un pas endavant molt important, que t'apropa una mica més a l'objectiu»

Com és habitual, sobretot en els darrers partits a casa, Joan Carles Oliva va mostrar la seva satisfacció per la victòria i també per la imatge de l'equip. El tècnic lleidatà en va destacar sobretot la gran feina que van fer els seus jugadors: «Tinc la sensació que l'equip ha tornat a fer el que intenta fer cada setmana, amb molta intensitat, treball i lluita i, a més, hem sabut defensar moltes accions d'estratègia davant d'un equip que és un especialista en aquest tipus de jugades.»

A diferència de l'anterior partit al Nou Estadi, contra el Cartagena, l'equip grana va haver de patir fins a l'últim minut per segellar el triomf però Oliva no creu que es fessin les coses gaire diferents: «És important saber on som i aquest equip ja ha patit massa temps i per això sap jugar d'aquesta manera; els partits s'han de treballar molt i hem disposat de tres o quatre accions per rematar la feina però aquest cop no ho hem fet.» Pel que fa a la significació de la victòria, Oliva va assegurar que «ara, cada triomf és un pas endavant molt important i cada vegada té un regust diferent, ja que permet estar una mica més a prop de l'objectiu». El tècnic grana també va voler agrair el suport de l'afició: «Quan el rival ens ha tancat i patíem més, segur que ha arribat als jugadors i ho han notat.»

Unzué creu que van regalar la primera part.

El tècnic del Numància es va mostrar molt descontent amb la imatge del seu equip en els primers 45 minuts i, de fet, va afirmar que «van regalar la primera part». Del Nàstic, el tècnic navarrès va assegurar que «el més difícil, sortir del descens, ja ho ha fet, i té equip per salvar-se.»


el valor dels punts

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)