Nàstic

DIV. D'HONOR JUVENIL

El Nàstic es deixa el partit en deu minuts

El juvenil del Nàstic va rebre un fort revés contra un dels equips més en forma, el Mallorca, que es va imposar per 0-4. Els grana van tenir les seves ocasions en el primer temps, però en el minut 40, Gallart va engaltar una pilota morta a la frontal de l'àrea que va entrar per l'escaire. Just abans del descans va arribar la jugada clau, amb el penal i expulsió d'Alberto, que va significar el 0-2. I tot just començar la segona part, el mallorquinista Gallart va completar el seu hat-trick amb dos gols més en només tres minuts de diferència i va sentenciar l'enfrontament. Amb la derrota, el Nàstic continua amb molts problemes en aquesta segona volta i es manté en la setena posició de la classificació.

NÀSTIC 0

MALLORCA 4

NÀSTIC: Ferran, Alberto, Deiver, Madero, Miranda, Joan (Pau, 45'), Víctor, Kako (Prince, 56'), Izan (Perrone, 45'), Eric (Abel, 60') i Gerard.

MALLORCA: Yeray, Companys, Víctor, Pablo, Jaume (Pere, 87'), Nico, Guy (Campoy, 63'), Sastre, Vidal, Gallart (Gabri, 81') i Tito (Cristian, 69').

GOLS: 0-1 (40') Gallart. 0-2 (45') Tito (p). 0-3 (49') Gallart. 0-4 (51') Gallart.

ÀRBITRE: Rubén Ávalos. T.G.: Al local Víctor. T.V.: Directa al local Alberto (44').